Logga in
Färg: 0008

Lego

Politiets mobile kriminallaboratorium 60418

799 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Kliv in i kampen mot brottslighet med LEGO City Police Mobile Criminal Laboratory! Denna spännande Byggsats gör det möjligt för Barn att utforska kriminell teknik och stärka rättvisans krafter. Med avancerade funktioner och detaljerade minifigurer är detta set utformat för att leverera en autentisk och interaktiv kriminell upplevelse.

Funktioner:

Avancerat kriminallaboratorium: LEGO City Police Mobile Criminal Laboratory presenterar en mobil enhet fylld med toppmodern kriminell teknikutrustning, inklusive analysverktyg, övervakningsutrustning och ett kontrollcenter. Spelet är fullt av realistiska detaljer.

Minifigurer för kriminella tekniker: Inkluderar minifigurer av dedikerade detektivtekniker, komplett med skyddsutrustning och specialverktyg. Barn kan fördjupa sig i brottsbekämpningens roll och lösa brottmål på ett spännande sätt.

Fordon och utrustning: Satsen innehåller ett mobilt kommandocenter och en ATV, så att polisen kan följa och samla in bevis var som helst. Utrustad med en mobil fängelsecell säkerställer snabb respons på brottslig verksamhet.

Kriminalistiska funktioner: LEGO City Police Mobile Criminal Laboratory har interaktiva funktioner som en infällbar antenn och en justerbar kran som gör att kriminella scener kan undersökas med precision och effektivitet.

Kreativt rollspel: Denna uppsättning kräver kreativt rollspel, där Barn kan iscensätta kriminella utredningar och föreställa sig att lösa mysterier. Spelet stärker också samarbetet och planeringen bland brottsbekämpande minifigurer.

Kompatibilitet med andra LEGO City Sets: Utöka dina kreativa möjligheter genom att kombinera detta mobila kriminaltekniska labb med andra LEGO City-set och Skåp en sammanhängande värld av stadsäventyr och brottsbekämpning.

Upplev spänningen i att lösa brott med LEGO City Police Mobile Crime Laboratory. Detta set ger en rolig och pedagogisk lekupplevelse som tilltalar barns nyfikenhet och rättvisa. Ge dina barn rätt utrustning för att bekämpa brottslighet och upprätthålla lagen med denna imponerande LEGO City-uppsättning.
Politiets mobile kriminallaboratorium 60418
Lego
Politiets mobile kriminallaboratorium 60418
799 SEK
30 dagars returrätt
Loading...