Logga in
Färg: Sort / pink

Braun

Oral-B Pro 3 3900N DUO Black/Pink

949 SEK Pris nedsatt från 1.599 SEK till
Oral-B Pro 3 3900N DUO Black/Pink
Braun
Oral-B Pro 3 3900N DUO Black/Pink
949 SEK Pris nedsatt från 1.599 SEK till
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Denna Oral-B Pro3 3900N eltandborste påbörjar en ny resa mot en ännu hälsosammare och effektivare munhälsa. Känn och se skillnaden från dag ett, eftersom det runda, bruna, läkarinspirerade borsthuvudet tar bort upp till 100 % mer plack än en vanlig tandborste, plus bleker tänderna när det tar bort ytliga fläckar. Tandborsten motiverar dig att slutföra 2-minuters borstningscykler tack vare sin professionella timer och 360° visuell tandköttstryckkontroll för att säkerställa att du applicerar rätt tryck.

3D - BorstteknikBorsten roterar, roterar och pulserar för att ta bort upp till 100 % mer plack och hålla tandköttet friskt.

Visuell Control360° tryckkontroll hjälper till att optimera trycket vid vilket du borstar tänderna, så att tandköttet och tänderna är väl skyddade. Om du borstar för hårt kommer sensorn att sakta ner, sluta pulsera och ändra den visuella indikatorn till röd.3 BorstningslägenTa hand om dina tänder och välj ett av de tre lägen som bäst passar dina borstbehov.

TimerDen rekommenderade borstningstiden är 2 minuter och tandborsten meddelar dig när tiden har gått ut. Dessutom kommer du också att meddelas när 30 sekunder har gått, så du vet att det är dags att ändra området som borstas.

Runt borsthuvudDet runda borsthuvudet hämtar inspiration från tandläkare, borstar effektivt tänderna, kapslar in varje tand och rengör den från alla sidor. Borstarna på tandborsten ändrar färg över tid, från Grön till gult, så att du kan se när det är dags att byta ut den mot ett nytt borsthuvud.

Uppladdningsbart batteriTandborsten är utrustad med ett uppladdningsbart litiumjonbatteri för lång livslängd. Dessutom har den också en bekväm indikator för batterinivå.

Recensioner från våra kunder:

Loading...