REA
Upp till 50% på massor av kläder och skor från bla. Konges Sløjd, Wheat, Molo m.fl
Färg: 0008

Sebra

Musikuro, mariehøne

369 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Söt musik turbulens formad som en marie høne från Sebras samling Pixie Land - en berättelse om minivæserne pixierne och skogsgolvets många läckerheter.

Dra försiktigt bladet vid ena vingen av den marie hönan och njut av tonerna av Brahms lugnande vagga.

Musikklockan är designad med två kardborreband för att enkelt fästas på spjälsängen. Naturligtvis kan den också fästas på till exempel aktivitetsracket, skötbordet eller andra platser där den kan användas.
En musik turbulens kan bidra till att Skåp en igenkännlig och säker aktivitet under snuggle tid. En bra putteritual, så att barnet kommer att sova med tillförsikt, och på ett bra och lugnt sätt förstår att dagen är över och det är dags att sova när tonerna från musikstörningen ljuder. Musikstörningen kan också lätt tas med dig när du bor någon annanstans och därmed fortsätter att kännas igen genom att sova tid.

Musikturbulensen har en mjuk, återvunnen polyestervaddering.

Rekommenderad ålder: 0+.
Märkning: CE, UKCA.
Tvättinstruktioner: torka av med trasa.

Varning. Använd inte i närheten av öppen låga.

På temat Pixie LandPixie Land, tar barnet in i en mysig och nostalgisk berättelse om den lilla minivæsner pixierne, som med stor entusiasm rör sig mellan skogsgolvplantor, bärbuskar, fallna ekollon och kastanjer. Naturen och skogens magi skapar utrymme för att fördjupa dig i, och med marie hökar, gräshoppor och andra trovärdiga kabeldjur som trogna hjälpare samlas Pixis i naturens många Presenter. Pixie Land handlar om gemenskap och att ge. Det är en värld där det finns tid att låta ditt sinne vandra, där det finns utrymme för kontemplation, och där spänningen att hitta en mogen skogsjordgubbe eller ett lejon verkligen är kärnan i allt.

Om fyllning av återvunnen polyesterFoldened med 100% återvunnen polyester från plastflaskor som har samlats in och rengjorts, strimlas, smälts om och görs till nya återvunna fibrer. Plastflaskorna får ett nytt liv istället för att bara hamna som avfall.
Musikuro, mariehøne
Sebra
Musikuro, mariehøne
369 SEK
30 dagars returrätt
Loading...