Logga in
Färg: 0008

Magic Mixies

Magic Mixies Genie lamp blue

1.099 SEK
Magic Mixies Genie lamp blue
Magic Mixies
Magic Mixies Genie lamp blue
1.099 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Skapa en magisk Mixie Lamp Spirit! Magi ligger i dina händer! Gnugga bara den magiska lampan för att låsa upp de många hemligheter som gömmer sig inuti! Hitta magiska koder och se när en kraftfull magisk ring och din lampanda Mixie stiger från den magiska dimman för att uppfylla dina önskemål!
Magic Mixies magiska ljusande har mer än 60 ljud, ljus och reaktioner!

Hur du tar fram din magiska kärleksande:
Rutnät 3 gånger på lampan och den magiska dimman släppsHitta den magiska koden och låsa upp det hemliga utrymmet och hitta en överraskningHittar du en magisk kristall?
Rutnät igen 3 gånger på lampan och den magiska dimman släppsHitta den magiska koden och lås upp det hemliga utrymmet och hitta en överraskningDen magiska ringen!
Para ihop din magiska ring med den magiska kristallenSätt din magiska ring på ditt finger och använd din nyfunna magi för att Skåp din nya MixieGrid igen 3 gånger på lampan och se den magiska dimman stiga uppSäg de magiska orden *Magicus Mixus'Hitta den magiska kodenLyft locket på lampanOch se om din magiska Mixie klossande ande kommer ut!4 sätt att leka med din Mixie Lamp Spirit:
Du kan göra din Mixie Lamp Spirit balans på din magiska ringDu kan pet och apa din Mixie ande på magenDu kan göra trollformlerSäg en önskan att din Mixie Lamp Spirit uppfyllerAnvänd magin i din lampa:
Spara dina skatter i lampan så att de är bortaDu kan önska dina skatter tillbaka med hjälp av din magiska ring eller din MixieDin Mixie kan balansera på lamppipenDu kan upprepa avtäckningen av din Mixie Lamp Spirit om och om igenInnehåll:1 magisk lampa1 kraftfull och magisk stavning1 Mixie Lamp Spirit1 Instruktionsguide, etc.
Inkl. 3 LR44 och 6 AA-batterier5+ år

Recensioner från våra kunder:

Loading...