Logga in
Mode

Vilken Carrie är du?

null

Tekst Marie Alkestrup

Den andra säsongen av And Just Like That... är tillbaka. För att fira detta tar vi en titt tillbaka på några av Carrie Bradshaws bästa looks – och ger tips på hur du kan sno hennes ikoniska stil.

Om du är ett fan av And Just Like That..., en spin-off-serie av Sex and the City, kan du nog hålla med om att kläderna – stylade av Patricia Field i originalserien – gav minst lika mycket underhållningsvärde som handlingen. Vem njöt inte av att se Carrie strosa längs New Yorks gator i den ena iögonfallande looken efter den andra? Även om det kan diskuteras vilken av karaktärerna Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha som hade den mest intressanta storyn, är det nog många som är överens om att Carries kläder var de bästa och mest komplexa.

I över 20 år nu har samma looks inspirerat den ena klädkollektionen efter den andra, både här hemma och utomlands. Därför tar vi en titt tillbaka på de fyra bästa outfitsen från när serien hette Sex and the City, det fanns fyra karaktärer och Mr Big fortfarande levde.

Den lilla svarta

Den perfekta svarta klänningen, ett par minimalistiska klackar, Ray-bans och en rymlig väska. Det var allt som krävdes för att skapa den outfit som förmodligen är en av de mest kopierade och eftertraktade från serien.

null


SolglasögonHalsbandVäskorSkorHjärthalsbandet

Det här är kanske en av seriens mest diskreta outfits, men trots det är den stora hjärtformade berlocken något som många idag förknippar med Sex and the Citys Carrie Bradshaw. Kombinationen av tubtopp och hjärthalsband blev oerhört populär då, och just hjärthalsbandet har återfått samma popularitet 2023.