En utmärkt, uppmuntrande introduktion till fransk hemlagning av en författare som kombinerar de bästa kulinariska egenskaperna hos galliska versioner av Irma Rombauer och Fannie Farmer, med bara en skvätt Ratatouilles älskade kock Gusteau. ' Biblioteksjournal, Starred-recension
En fantastisk samling av de allra bästa franska recepten från den främsta auktoriteten på hemlagning i Frankrike
Den hyllade matförfattaren Ginette Mathiot, författare till Je sais cuisiner (den bästsäljande hemlagningsboken i Frankrike i över 90 år), lärde tre generationer franska familjer hur man lagar mat.
I denna eleganta tygklädda nya samling av beprövade tillgängliga recept, komplett med två bandmarkörer, har mer än 170 av de finaste franska rätterna valts ut från hennes verk, såsom den ikoniska Onion Soup Gratin, Dauphinois Potatoes, samt regionala rätter inklusive Beef bourguignon från Bourgogne och Ratatouille från Provence, och ikoniska häftklamrar som Vol-au-vent, ägg i meurettesås, Vichy morötter, stuffed ostron, Crème brûlée, Pears i vin och Tarte Tatin.
Med vacker, nybeställd fotografering, en introduktion av matförfattaren Keda Black och ett fascinerande förord av den antagna parisiska konditorkocken, kocken och författaren David Lebovitz, är klassiska franska recept den ultimata guiden för alla hemkockar om hur man förbereder det mest autentiska och läckra franska köket på det franska sättet
Leveranstid: 2-4 arbetsdagar. Goodie medlemmar får fri frakt på ordrar över SEK 749 SEK. Frakten för icke Goodie medlemmar är från 49 SEK.
Vid köp i vår webbshop, kan man returnera en vara genom att skicka den i retur med medföljande returetikett inom 30 dagar, efter att man har mottagit varan. Magasin debiterar härmed 59 SEK från återbetalningen.