Georg Jensen
35% på Bernadotte Bestickset 24 delar. Shopa här
Färg: Steel
Storlek: 51 x 17 x 29 cm

Aarke Kitchenware

Carbonator Pro Steel

3.399 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Aarke Carbonator Pro representerar en banbrytande kolsyramaskin, där kolsyrningsprocessen nu hanteras enkelt med bara en hand tack vare den innovativa Push-to-Lock™-lösningen. Placera flaskan, sänk locket och tryck på bubbelknappen. När vattnet är kolsyrat, höjer sig stållocket, redo att avnjutas! Användaren har full kontroll över mängden kolsyra och bubblor; ett tryck för få bubblor, ett extra tryck för mer. Aarkes produkter är genomgående enkla på det mest positiva sättet.

Carbonator Pro, som är trådlös, fungerar med hjälp av en gasflaska. För extra användarvänlighet är den kompatibel med gasflaskor från välkända märken. Maskinen har en robust ram i rostfritt stål, och flaskan, med sin stilrena design, är gjord av glas för att minimera plastanvändningen. Maskinens fot är försiktigt täckt av gummi, vilket säkerställer stabil placering på köksbänken utan risk för repor.

Glasflaskan som medföljer är exklusiv för Pro-modellen och är diskmaskinssäker, vilket ytterligare bidrar till bekvämligheten med Aarke Carbonator Pro-upplevelsen.

Specifikationer:
Höjd: 50,2 cm

Bredd: 17,3 cm

Djup: 29,6 cm

Kapacitet: 800 ml

Vikt: 3,65 kg

Material: Polerat rostfritt stål
Carbonator Pro Steel
Aarke Kitchenware
Carbonator Pro Steel
3.399 SEK
30 dagars returrätt
Loading...