Logga in
Färg: No color

DIOR

Capture Totale Le Srum Anti-Aging Serum

1.230 SEK - 1.720 SEK
Capture Totale Le Srum Anti-Aging Serum
DIOR
Capture Totale Le Srum Anti-Aging Serum
1.230 SEK - 1.720 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Capture Totale Le Srum är det första åldersförebyggande Serum etfrån Dior som synbart förbättrar hudens fasthet och korrigerar viktiga ålderstecken: uttryckslinjer, rynkor, synliga porer, brister och förlust av elasticitet, glans, fasthet och fyllighet.

Diors forskning har visat att med tiden förlorar hudens moderceller sina förankringsproteiner, minskar hudens fasthet och äventyrar hudens ungdomliga utseende. Capture Totale Le Srum innehåller fermenterat longoza-extrakt som hjälper till att fixera huden.

Det specialiserade Serum etinnehåller 98 %* ingredienser av naturligt ursprung och kombinerar det bästa av Diors blommiga vetenskap med banbrytande ingredienser:

- Fermenterat longozaextrakt från Dior Garden på Madagaskar innehåller 85 molekyler som arbetar med hudens moderliga celllager på bara 4 timmar** och främjar deras förnyelse.
- Irisextrakt från den nya Dior Garden i Toscana stabiliserar fördelarna med fermenterat longozaextrakt på ungdomliga strukturer och ger långvarig anti-aging-verkan.
- H.A. polyfillerteknologi, som består av ett komplex av hyaluronsyra och polyglyceroler som har visat en omedelbar och varaktig 8-timmars*** fyllningseffekt.

Den märkbara och varaktiga omvandlingen av hudens utseende intensifieras med tiden.

* Volymen beräknas enligt standarden ISO 16128-1 och ISO 16128-2. Andelen vatten som ingår. Resterande 2 % av ingredienserna bidrar till produktens effekt, känslighet och stabilitet.
** In vitro-ingredienstestning.
*** Ex vivo test p poly-fillers.

Recensioner från våra kunder:

Loading...