Köp 2 och få 20% på massor av solskydd, brun utan sol & aftersun
Storlek: 28 ML

DRUNK ELEPHANT

C-Firma Fresh Day - Serum

999 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
"Vad det är:

C-Firma, nytillverkad på beställning... av dig! Detta superpotenta 15% C-vitamin dagserum är packat med ett kraftfullt antioxidantkomplex, essentiella näringsämnen och fruktenzymer som alla arbetar tillsammans för att strama upp och ljusa upp hudens utseende samtidigt som de förbättrar tecken på hudförändringar som främjas av solen.Vad den är utformad för att göra:

C-Firma Fresh Day Serum är utformat för att blandas av dig före första användningen, vilket maximerar styrkan hos de känsliga (men ändå kraftfulla) ingredienserna samtidigt som formeln hålls fräsch. Detta revolutionerande C-vitaminserum är packat med ett kraftfullt antioxidantkomplex av 15 % l-askorbinsyra, 0,5 % ferulasyra och 1 % E-vitamin för att ge en ljusare, fastare och jämnare hy. C-Firma är kraftfullt formulerad med pumpafärg-extrakt och natriumhyaluronat-korspolymer och hjälper till att enzymatiskt lösa upp döda hudceller på ytan samtidigt som den återfuktar och lugnar. Resultatet är en märkbart minskad synlighet av ålderstecken och solskador - ersatt av en otrolig lyster och ljusstyrka.


Nyckelingredienser:

- Potent antioxidantkomplex (15 % l-askorbinsyra plus 0,5 % ferulasyra och 1 % E-vitamin): stärker och ljusar upp hudens utseende och känsla samtidigt som den minimerar tecken på solskador samt skador orsakade av föroreningar och andra miljöstressorer.
- Pumpasyra och granatäppelextrakt: Ger en mild enzymatisk exfoliering som ökar penetrationen av C-Firmas antioxidantkomplex.

- Chronocycline: en kronopeptid som efterliknar D-vitaminets antioxidativa fördelar för en ungdomligare hud."
C-Firma Fresh Day - Serum
DRUNK ELEPHANT
C-Firma Fresh Day - Serum
999 SEK
30 dagars returrätt
Loading...