Logga in
Färg: 0008

Lego

Brandslukningsfly 60413

849 SEK
Brandslukningsfly 60413
Lego
Brandslukningsfly 60413
849 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Låt LEGO City brandsläckare vidta åtgärder för att bekämpa bränder från luften! Detta spännande Byggsats gör det möjligt för Barn att delta i LEGO Citys heroiska brandbekämpningsåtgärder. Med autentiska detaljer och interaktiva funktioner är det här setet utformat för att ge fantasi till höjderna.

Funktioner:

Utformning av brandbekämpningsflygplan: LEGO City brandbekämpningsflygplan presenterar en realistisk och detaljerad flygplansdesign inspirerad av riktiga brandbekämpningsflygplan. Från vingarna till cockpiten är varje aspekt noggrant genomtänkt för att Skåp en spännande byggupplevelse.

Minifigurer för brandmän: Innehåller minifigurer av modiga brandmän, komplett med skyddsutrustning och räddningsverktyg. Barn kan föreställa sig och arrangera dramatiska räddningsoperationer från luften.

Flygande åtgärd: Brandsläckaren LEGO City har en spännande förlängd släckmekanism som gör det möjligt för Barn att trycka på avtryckaren för att släppa ut ”vatten” över brandområdet. En interaktiv funktion som förbättrar spelets realism.

Brandbekämpningsutrustning: Satsen innehåller också ett brandbekämpningsfordon med utrustning som ger ett komplett brandbekämpningsscenario. Barn kan organisera och planera sina räddningsinsatser med denna kompletta uppsättning.

Kreativt rollspel: LEGO City Firefighting Flight uppmuntrar kreativt rollspel och berättande, där Barn kan vara hjältar i sina egna brandbekämpningsäventyr. Setet ger utrymme för lek och utforskning av otaliga räddningsuppdrag.

Kompatibilitet med andra LEGO City Sets: Utöka spelet genom att kombinera detta brandbekämpningskit med andra LEGO City-set för att Skåp en sammanhängande värld av urbana äventyr och hjältemod.

Dyk ner i actionfyllda ögonblick och räddningsoperationer med LEGO City sbrandbekämpningsflygplan. Detta set gör det möjligt för Barn att uppleva spänningen i att vara en del av LEGO Citys varumärkesbekämpande team och uppmuntrar kreativt spel och lagarbete. Var en hjälte och stäng av bränderna från luften med detta imponerande brandbekämpningsflygpaket.
Loading...