Färg: Sort

Asivik

Asivik Adventure Merino blend Crew uldundertrøje, dame

935 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Asivik Adventure Merino Blend Crew är en mysig och slitstark baslagertröja i ull för kvinnor. Den är perfekt för allsidig vinteranvändning och du kommer att älska att dra på den på kalla vardagar på skidsemester och för alla typer av vintercykling. 

Asivik Adventure är skuren i dammodell och har en smal passform med platta sömmar för rörelsefrihet och komfort.

Den har en rund hals som gör att du kan använda till exempel en ullbuff eller Asivik Gaitor för Ullkläder att värma upp halsen och nacken på skidsemestern och fortfarande ha plats att mysa upp jackan väl.

Stickad i en blandning av 65 % certifierad RWS (The Responsible Wool Standard ) merinoull och 35 % GRS (Global Recycled Standard) återvunnen polyester, ulltröjan är konstruerad för att erbjuda den bästa kombinationen av rörelsefrihet och hållbarhet.
De naturliga egenskaperna hos merinoull säkerställer att du får optimal värmeisolering utan att kompromissa med andningsförmågan och blandningen av merinoull/polyester gör att du får en produkt som är hållbar.

Sammantaget är Asivik Adventure Merino Blend Crew en funktionell ylletröja som snabbt blir din vanliga följeslagare för alla typer av vinterkläder. 

Asivik Adventure Merino blend Crew uldundertrøje, dame
Asivik
Asivik Adventure Merino blend Crew uldundertrøje, dame
935 SEK
30 dagars returrätt
Loading...