Logga in
SISTA CHANSEN!
Medlemsdagar med 20% på massor slutar idag
Färg: 0008

Lego

Yamaha MT-10 SP 42159

2.799 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Upplev friheten och kraften i Yamaha MT-10 SP mikroskala med LEGO Technic! Denna imponerande Byggsats en exakt representation av den ikoniska Yamaha MT-10 SP-motorcykeln, känd för sin aggressiva stil och höga prestanda. Kliv in i motorcykelentusiasternas värld och bygg din egen miniatyrversion av denna legendariska Yamaha-modell.

Funktioner:

Autentisk Design: LEGO Technic Yamaha MT-10 SP är skapad med uppmärksamhet på detaljer och återskapar den riktiga motorcykelns distinkta linjer och former. Upplev ikonisk stil och aerodynamisk elegans när du bygger denna imponerande modell.

Fullständig motorisering: Upplev kraften och precisionen hos Yamaha-motorn med LEGO Technics avancerade motorfunktioner. Starta motorn och Öl rusningen när du vrider gasreglaget för att simulera accelerationen hos denna kraftfulla motorcykel.

Fjäderfjädring: LEGO Technic Yamaha MT-10 SP är utrustad med realistisk fjäderfjädring som ger din modell en autentisk känsla när du kör på olika underlag. Upplev komforten och kontrollen av Yamahas avancerade teknik.

Styrbara framhjul: Ta kontroll över din LEGO Technic-motorcykel med det funktionella styrsystemet. Vrid framhjulet lätt för att manövrera svängarna Skåp en dynamisk körupplevelse.

Anpassade uppgifter: Från den ikoniska färgkombinationen till Yamaha-logotyperna som pryder motorcykeln – detta LEGO Technic-Byggsats är fullpackat med autentiska detaljer som gör din Yamaha MT-10 SP-modell till ett mästerverk i miniformat.

Skala och proportioner: Upplev den imponerande storleken och proportionerna hos Yamaha MT-10 SP som återges korrekt i detta LEGO Technic-Byggsats. Det är ett utmärkt tillskott till alla tekniskt inspirerade LEGO-modeller.

Få adrenalinet att pumpa när du bygger och ställer ut din egen LEGO Technic Yamaha MT-10 SP. Detta Byggsats är inte bara en modell, det är en hyllning till Yamahas teknik och en inbjudan att uppleva frihet på två hjul!
Yamaha MT-10 SP 42159
Lego
Yamaha MT-10 SP 42159
2.799 SEK
30 dagars returrätt
Loading...