Logga in
SISTA CHANSEN!
Medlemsdagar med 20% på massor slutar idag
Färg: 0008

Lego

VTOL-transportrumskib LT8 42181

1.399 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Utrymmesentusiaster kan njuta av en minnesvärd byggnadsupplevelse med LEGO ® Technic kit VTOL transportrymdskepp LT81 (42181) för Barn från 10 år som älskar Leksaker med rymdplan. Den futuristiska modellen av en rymdfarkost kan väcka nyfikenhet på många sätt när Barn spelar spännande uppdrag med lasttransport på avlägsna planeter.
Satsen är fullpackad med coola funktioner, inklusive växlar som vrider motorerna, viker landningsväxeln in och ut och sänker klon för att ta tag i lastelementet laddat meden mini-roomover. Det finns till och med ett handtag på toppen så att unga rymdfans kan sikta runt i rummet med det futuristiska rymdskeppet när de spelar.
För att ge rymdäventyret en extra dimension, innehåller setet också ett speciellt luftslusselement, så att det kan paras ihop med andra kompatibla LEGO-set med rymdtema (säljs separat). Och med LEGO Builder-appen kan Barn zooma in och aktivera modeller i 3D samtidigt som de bygger, sparar uppsättningar och håller reda på hur långt de har kommit.
VTOL-transportrumskib LT8 42181
Lego
VTOL-transportrumskib LT8 42181
1.399 SEK
30 dagars returrätt
Loading...