Logga in
JUST NU!
Spara 20% på massor till barnen*
Färg: 0008

Lego

Ultimativt partyssæt 41806

649 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Skapa din egen unika festliga värld med LEGO DOTS Ultimate Party Set! Det här färgglada och roliga setet är utformat för att låta kreativiteten blomstra och ge en extra dos glädje till varje tillfälle. Med fokus på personlig stil och stil är detta set perfekt för dem som älskar att uttrycka sig genom färger och mönster.

Setet innehåller en mängd färgglada LEGO DOTS-bitar i olika former och storlekar som låter dig Skåp ditt eget festtema. Från festliga mönster och glada ansikten till färgglada prickar och roliga symboler – kreativa möjligheter är oändliga. Varje del är utformad för att enkelt fästas och tas bort, så att du kan ändra din Inredning beroende på humör och tillfälle.

För att göra festen ännu mer personlig, innehåller detta LEGO DOTS-set också ett urval av justerbara Armband och Accessories som du kan dekorera med dina egna skapelser. Skapa Armband, Nyckelringar eller andra Accessories som passar din feststil och dela dem med dina vänner för en rolig och kreativ festaktivitet.

Ultimate Party Sets från LEGO DOTS är inte bara ett bra sätt att dekorera festen, men det är också en rolig och berikande aktivitet för alla åldrar. Den medföljande inspirationsguiden ger tips och idéer, men den verkliga magin händer när du låter din fantasi springa Löst och skapa något verkligt unikt.

Ge din fest en personlig touch med LEGO DOTS Ultimate Party Sets – det ultimata setet för att uttrycka din Kreativitet och Skåp färgstarka minnen som håller. Ge festen liv med LEGO DOTS och låt din personliga stil lysa igenom!
Ultimativt partyssæt 41806
Lego
Ultimativt partyssæt 41806
649 SEK
30 dagars returrätt
Loading...