Logga in
Färg: 0008

Lego

Triceratops-forskning 76959

749 SEK
Triceratops-forskning 76959
Lego
Triceratops-forskning 76959
749 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Kliv in i en värld av förhistoriska upptäckter med LEGO Jurassic Park Triceratops forskningskit. Detta fantastiska LEGO-set har inspirerats av Jurassic Park-filmerna och ger liv åt den ikoniska Triceratops-dinosaurien i detaljerad och imponerande LEGO-form.

Setet innehåller en imponerande LEGO reproduktion av Triceratops, kompletterad med de distinkta hornen och stora huvudsköldarna. Den medföljande bilen och detaljerade miljön ger extra kul och lek till denna spännande upptäcktsupplevelse.

Utrustad med kameror, verktyg och upptäcktsresande tillbehör, minifigurerna av dinosaurieforskare är redo att inleda upptäckter och lära sig mer om Triceratops. Setet innehåller också LEGO fossila element och vegetation för att Skåp en realistisk forskningsatmosfär.

Guiden som följer med uppsättningen tar dig på en spännande resa genom Jurassic Park-universumet och ger information om Triceratops och de fascinerande upptäckterna som gjorts i filmerna. LEGO Jurassic Park Triceratops Research Set är inte bara en byggnadsupplevelse, det är också en möjlighet att utforska och lära sig om det förflutna genom lek.

När konstruktionen är klar blir LEGO Jurassic Park Triceratops Research Set en imponerande utställning som kommer att tilltala både dinosauriefans och LEGO-entusiaster. Placera detta spännande LEGO set på hyllan och låt det vara en blickfångare som väcker glädje och beundran.
Loading...