Logga in
Färg: 0008

Lego

Toruk Makto og Sjælenes Træ 75574

1.799 SEK
Toruk Makto og Sjælenes Træ 75574
Lego
Toruk Makto og Sjælenes Træ 75574
1.799 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Dyk in i Pandoras fantastiska värld med LEGO Avatar Toruk Makto och Soul Tree Set. Skapad i samarbete med James Camerons banbrytande film "Avatar", ger detta episka Byggsats Pandoras magiska Skönhet och äventyrliga anda i dina händer.

Setet innehåller en imponerande LEGO-återgivning av Toruk Makto, den skrämmande hästridande Na'vi-krigaren som spelar en central roll i "Avatar" -berättelsen. Bygg denna ikoniska karaktär med imponerande detaljer, inklusive Toruks massiva vingar och distinkta Na'vi-vapen.

Utforska sedan Själarnas träd, hjärtat av Pandora och en central del av Na'vi-kulturen. LEGO Avatar-setet låter dig återskapa trädets magiska koppling till naturen med fina detaljer och färgglada element. Skapa en naturskön BASE som inkluderar de symboliska Blå växterna och Pandoras unika Flora och fauna.

För fans av "Avatar" är detta LEGO-set inte bara en byggnadsupplevelse, utan också en resa till filmens magiska värld. Den medföljande guiden introducerar dig till "Avatar" -universumet och dess fascinerande Historiavilket ger insikt i karaktärerna och miljön.

LEGO Avatar Toruk Makto och Tree of Souls är inte bara en visuell glädje; det är också en fantastisk utställning som kommer att imponera på alla fans av filmen. Använd LEGO-plaggens kreativa frihet för att utöka Pandoras Historia eller beundra detta vackert designade LEGO-set som ett centralt plagg i din samling.

Res till Pandora med LEGO Avatar Toruk Makto och Själarnas träd. Bygg, utforska och låt fantasin flyga fritt i detta magiska universum, skapat med omsorg och precision från LEGO. Ett måste för ""Avatar"-entusiaster och LEGO-samlare!
Loading...