Logga in
Färg: 0008

Lego

SW Tusindårsfalken 75257

1.999 SEK
SW Tusindårsfalken 75257
Lego
SW Tusindårsfalken 75257
1.999 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Ge dig ut på ett episkt äventyr genom Star Wars-galaxen med LEGO ® Thousand-Year Falcon Byggsatsnu med minifigurer av Finn och Lando Calrissian! Denna imponerande uppsättning levererar inte bara den legendariska rymdskeppsupplevelsen, utan också möjligheten att utforska galaxen tillsammans med två av sagans mest älskade Figurer

Funktioner:

Minifigurer av Finn och Lando Calrissian: Komplettera din Star Wars-upplevelse med de medföljande minifigurerna Finn och Lando Calrissian. Ta kontroll över ditt äventyr med Finn, en avgörande figur i de nyare kapitlen i Star Wars-sagan, och Lando Calrissian, en charmig figur känd för sin skicklighet som pilot och äventyrare.

Autentisk Design av tusen år Falcon: LEGO Thousand Year Falcon imponerar med sin exakta återgivning av det ikoniska rymdskeppet. Från den dubbla cockpiten till de distinkta sensorradarerna och rörliga delar, är denna Byggsats en sann kopia av fartyget och fångar fansens hjärtan i årtionden.

Interaktiva objekt: Upplev timmar av nöje med de många interaktiva elementen och rörliga delarna i detta Byggsats Utforska rymdskeppets interiör, lyft skrovplattorna och arrangera oförglömliga scener från Star Wars-sagan.

Minifigurer: De medföljande minifigurerna är ledade och redo för action. Skapa dina egna äventyr eller återskapa ikoniska ögonblick från filmerna med dessa mångsidiga och detaljerade minifigurer.

LEGO Thousand Year Falcon med Finn och Lando Calrissian är mer än bara ett Byggsats det är en resa genom Star Wars historia som kombinerar legendariska Figurer med det ultimata rymdskeppet. Oavsett om du är en LEGO-entusiast, Star Wars-fan eller båda, kommer den här Byggsats att berika din samling och leverera otaliga timmar av kreativt spel. Gör dig redo att uppleva Star Wars-galaxens mest ikoniska ögonblick med LEGO Thousand-Year Falcon!
Loading...