Logga in
Färg: 0008

Lego

Spidey mod Green Goblin 10793

289 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Gläd Barn med det actionfyllda leksetet LEGO ® 4+ superhjältehantverk: Spidey vs. Green Goblin (10793) Regissör Marvel Spider-Man leksak är speciellt utformad för att bygga förtroende, förbättra problemlösningsförmåga och inspirera Barn, pojkar och flickor från 4 år för att njuta av oändlig fantasifull lek.

Inspirerad av Spidey och hans stora vänner på Disney+ innehåller uppsättningen en minifigur av Spidey och hans flytande spinner med svängbar propeller och lyftbar cockpit, en minifigur av Green Goblin och hans glid med pumpaprojektiler och en minifigur av Ghost-Spider med sitt gyllene nätelement. Det finns också Spideys robotvän Trace-E, marina tillbehör och en söt krabba. Setet innehåller ett startblock för cockpit som hjälper Barn att komma igång med konstruktionen och intuitiva och färgglada bygginstruktioner med bildhistorik.

Varje väska i lådan innehåller block för en modell och figur som är snabb att bygga, så leken kommer igång snabbt. 4+ Leksaker är det perfekta sättet för vuxna att dela bygga kul med Barn
Spidey mod Green Goblin 10793
Lego
Spidey mod Green Goblin 10793
289 SEK
30 dagars returrätt
Loading...