Logga in
Färg: 0008

Lego

Sonic the Hedgehog Green Hill Zone 21331

999 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Dyk in i den snabba världen av LEGO Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone och ge Sonic och hans ikoniska äventyr liv i LEGO-form. Det här fantastiska Byggsats ethar skapats av passionerade LEGO- och Sonic-fans och fångar den legendariska Green Hill Zone i all sin färgstarka och spännande prakt.

Setet innehåller en LEGO reproduktion av Sonic the Hedgehog, kompletterad med hans signatur röda skor och supersoniska attityd. Skor Återskapa den berömda Green Hill Zone-scenen med detaljer som gyllene Ringar, loop-the-loops och de distinkta Badnik-fienderna. Byggnaden är noggrant utformad för att fånga Sonic-spelens ikoniska stil och erbjuder en rolig och nostalgisk byggupplevelse.

Guiden som följer med kitet tar dig på en resa genom Sonic the Hedgehogs Historia och introducerar dig till karaktärerna och scenarierna bakom Green Hill Zone. Den här LEGO Ideas-kollektionen är mer än bara en Byggsats, det är en hyllning till en av de mest älskade karaktärerna i spelvärlden.

När konstruktionen är klar kommer LEGO Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone inte bara att bli en LEGO-uppsättning; det kommer att bli en festlig utställning som ger alla Sonic-fans leenden och glädje. Denna färgstarka och dynamiska LEGO-reproduktion av Sonics universum är också en perfekt gåva för både LEGO-entusiaster och Sonic-fans.

Få upp din puls med LEGO Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone . Bygg, skratta och visa upp denna fantastiska LEGO-rendering av en klassisk spelscen. Ett måste för alla Sonic-fans som vill fira sin kärlek till denna ikoniska karaktär i LEGO-form!
Sonic the Hedgehog Green Hill Zone 21331
Lego
Sonic the Hedgehog Green Hill Zone 21331
999 SEK
30 dagars returrätt
Loading...