Logga in
Färg: 0008

Lego

Slaget om Hogwarts 76415

1.249 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Kliv in i hjärtat av den episka striden mellan gott och ont med LEGO Battle of the Hogwarts box! Detta förtrollande LEGO Harry Potter-set låter dig återskapa de intensiva och dramatiska ögonblicken i den avgörande striden vid Hogwarts.

Bygg det ikoniska slottet med autentiska inslag, torn och hallar och iscensätt den intensiva striden mellan Harry Potter, hans vänner och de mörka krafterna ledda av Lord Voldemort. LEGO Battle of Hogwarts-boxen innehåller också minifigurer av Harry, Hermione Granger, Lord Voldemort och ett antal andra karaktärer, alla utrustade med sina distinkta trollkarlsdräkter och magiska rekvisita.

Med realistiska detaljer och LEGO Harry Potters distinkta kvalitet kan du återskapa de avgörande ögonblicken från böckerna och filmerna eller uppfinna dina egna alternativa finaler. Detta set är ett bra tillskott till alla LEGO Harry Potter-kollektioner och kommer att tilltala både samlare och fans av trollkarlsvärlden. Gör dig redo att delta i den magiska striden med LEGO Battle of Hogwarts!
Slaget om Hogwarts 76415
Lego
Slaget om Hogwarts 76415
1.249 SEK
30 dagars returrätt
Loading...