Logga in
Färg: Multi

Lego

Singapore 21057

799 SEK
Singapore 21057
Lego
Singapore 21057
799 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Ge dig ut på en arkitektonisk resa och återskapa det ikoniska stadslandskapet med LEGO Architecture Singapore Set. Denna imponerande Byggsats fångar essensen av Singapores imponerande skyline och arkitektoniska mästerverk, och är gjord för dem som älskar att utforska världens städer i LEGO-form.

Setet innehåller noggrant utvalda LEGO-plagg som låter dig bygga ikoniska landmärken som Marina Bay Sands Hotel, Gardens by the Bay med den fantastiska Supertrees, den ikoniska Merlion-statyn och många fler. Varje detalj återges noggrant för att fånga den unika arkitektoniska Skönhet och karaktären som definierar Singapores urbana landskap.

Den medföljande guiden introducerar dig till de olika byggnaderna och deras historiska betydelse, vilket gör denna LEGO-arkitektur till en pedagogisk upplevelse. Utforska stadens rika kultur och Historia när du samlar enskilda delar och skapar din egen miniatyrversion av Singapores livliga stadsliv.

LEGO Architecture Singapore-setet är inte bara en fantastisk byggnadsupplevelse, det är också en imponerande utställning. När det är klart kommer detta LEGO-set att bli en iögonfallande funktion i alla hem eller kontor, vilket gör det till en perfekt gåva för arkitekturentusiaster, resenärer eller alla som har en kärlek till denna livliga asiatiska metropol.

Dyk in i Singapores unika arkitektoniska värld med LEGO Architecture Singapore set. Bygg, utforska och beundra denna mikroskopiska rekreation av en av Asiens mest fascinerande städer. Upplev glädjen i Skåp och visa upp din egen LEGO-version av Singapores skyline!
Loading...