SLUTAR IDAG
Köp 2 och få 20% på massor av solskydd
Storlek: 140 ML

DRUNK ELEPHANT

Silkamino - Conditioning Leave-In Milk

439 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
"Vad det är:


Ett mångsidigt leave-in balsam, styling milk och värmeskydd som på djupet stärker, reder ut och återfuktar håret samtidigt som det ger en mjuk, flexibel stadga.Vad den är utformad för att göra:


Aminosyror och proteiner av silke återuppbygger försvagade hårbindningar, stärker och slätar ut skadat, färgbehandlat och torrt hår. Närande växtbaserade oljor - Abyssinian, Argan och Marula - fyller på och förseglar fukt samtidigt som de återställer glans och hanterbarhet för en frissfri finish med eller utan värmestyling.Vi har hoppat över icke-vattenlösliga silikoner och traditionella mjukgörande ämnen och istället använt skonsamma, växtbaserade ingredienser som samarbetar med ditt hår för att återställa styrka och naturliga rörelser. Denna djupt återfuktande och stärkande behandling räddar torrt hår samtidigt som den skyddar det från framtida skador från värmestylingverktyg.

Silkamino Conditioning Milk har ett hudvänligt pH-värde på 4,0 och stöder den naturliga syrabalansen i hårstrået (och hårbotten)."
Silkamino - Conditioning Leave-In Milk
DRUNK ELEPHANT
Silkamino - Conditioning Leave-In Milk
439 SEK
30 dagars returrätt
Loading...