Logga in
Färg: 0008

Lego

Rumskib og asteroideforskning 60429

289 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Skicka din lilla astronaut på intergalaktiska äventyr med LEGO ® City 4 rymdskepp playset och asteroid forskning (60429) med en leksak rymdskepp och 2 scener från en asteroid av ett laboratorium och kran utgrävning plats. Lägg bara till de 2 minifigurerna av rymdbesättningen, den främmande figuren och kristallteorin för fantasifull lek och berättande.

Rummet leksaken är lätt att bygga och är en rolig gåva för Barn som älskar rollspel. Den innehåller ett LEGO startblockelement, bildguide och en 3D-vejledning i LEGO Builder-appen – ett digitalt byggnadshjälpmedel med intuitiva verktyg så att Barn kan zooma in, rotera och visa modeller från alla vinklar när de bygger.

Leksaker med LEGO City srymdtema är en perfekt gåva för alla tillfällen, med sina realistiska fartyg, detaljerade omgivningar och inspirerande karaktärer som kombinerar fantasi och verklighet till fantasifull lek utan gränser. Leksaker Barn kan lägga till denna uppsättning till andra uppsättningar (säljs separat) i LEGO City rymdområde för ännu mer episk utrymme action.
Rumskib og asteroideforskning 60429
Lego
Rumskib og asteroideforskning 60429
289 SEK
30 dagars returrätt
Loading...