Logga in
Färg: 0008

Lego

Rumkøretøj og fremmed liv 60431

429 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Navigera i nya världar med LEGO ® City leksakskit Space Vehicle and Foreign Lifeform (60431) för Barn från 6 års ålder. Den robusta mobila sugenheten har 6 stora däck och avancerad fjädring för att köra över ojämn terräng. Barn kan gå med i besättningen, kartlägga planetens yta och upptäcka konstiga gejsrar med ångstrålar och konstigt liv. Den roliga uppsättningen innehåller 2 minifigurer av rymdbesättningar, samt robotiska och främmande tecken.

Låt din rymdforskare ge sig ut på ett spännande äventyr! Ladda ner LEGO Builder-appen och kliv in i en ny värld av att bygga kul där Barn kan zooma in och förvandla modeller i 3D, hålla reda på sina framsteg och utforska nya LEGO-Byggsats.

LEGO City rymdleksaker är en perfekt gåva för alla tillfällen, med realistiska fartyg, detaljerade omgivningar och inspirerande karaktärer som kombinerar fantasi och verklighet för fantasifull lek utan gränser. Barn kan lägga till denna rymdforskningslekset till andra uppsättningar (säljs separat) i LEGO City rymdsortiment för ännu mer episka äventyr.
Rumkøretøj og fremmed liv 60431
Lego
Rumkøretøj og fremmed liv 60431
429 SEK
30 dagars returrätt
Loading...