Logga in
Färg: 0008

Lego

Retro-rulleskøjte 31148

429 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Kreativa Barn från 8 år kan resa tillbaka i tiden med det färgglada LEGO ® Creator Byggsats Retro rullskridsko (31148). Setet innehåller en LEGO Leksaker gjord av en rullskridsko med 4 rörliga rosa hjul, en rosa broms, tjocka gula skosnören och en uppsättning färgglada element så att Barn kan dekorera hälen på stöveln med sina egna mönster.

Med LEGO Creator 3-i-1-setet får Barn tre olika bygg- och lekupplevelser med samma uppsättning tegelstenar. De kan bygga en rullskridsko och omvandla den till en färgglad mini skateboard med 4 rörliga hjul eller en retro bootbox med en liten antenn. Alla tre modellerna är iögonfallande barnutställningar Barn efter deras lekäventyr.

LEGO Creator 3-i-1-Leksaker är fantastiska Presenter för Barn med tre olika stilar som de kan Skåp i varje låda och de kommer att älska att bygga, bygga om och bygga om. 3-i-1-set håller dem glada i timmar och inkluderar modeller som tilltalar deras största intressen, inklusive supersnabba fartyg, fantastiska djur och detaljerade stadsscener.
Retro-rulleskøjte 31148
Lego
Retro-rulleskøjte 31148
429 SEK
30 dagars returrätt
Loading...