Logga in
Färg: 0008

Lego

Pyroraptor og dilophosaurus transport 76951

599 SEK
Pyroraptor og dilophosaurus transport 76951
Lego
Pyroraptor og dilophosaurus transport 76951
599 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Få upp pulsen med LEGO Jurassic World Pyroraptor och Dilophosaurus Transport set, som ger spänningen av dinosaurutforskning och äventyr till ditt LEGO-universum. Med inspiration från Jurassic World-filmerna är detta LEGO-set utformat för att du ska kunna bygga, utforska och återskapa spännande ögonblick från Jurassic World-universumet.

Setet innehåller LEGO-kopior av två ikoniska dinosaurier: Pyroraptor och Dilophosaurus. Pyroraptor, känd för sin snabbhet och fingerfärdighet, och Dilophosaurus, med sina distinkta kråka fötter och den skräckinjagande kammen, är båda utformade med realistiska detaljer och rörliga leder. Den medföljande transportvagnen är utrustad med robusta väggar, ett styrrum och plats för värdefulla dinosaurieforskningselement.

Bygg och utforska den fantastiska Jurassic World-scenen med den medföljande miljön. LEGO-setet innehåller också minifigurer av modiga dinosaurieutforskare, kompletta med utforskningsverktyg och utrustning, redo att upptäcka och studera dessa förhistoriska varelser.

Guiden som ingår i kitet tar dig med på en pedagogisk resa genom dinosauriernas värld, introducerar dig till karaktärerna samt de unika egenskaperna hos Pyroraptor och Dilophosaurus. LEGO Jurassic World Pyroraptor och Dilophosaurus Transport-setet är inte bara en byggnadsupplevelse, det är också en inbjudan att delta i Jurassic World-äventyret på ditt eget LEGO-sätt.

Upplev spänningen i dinosaurieutforskning och transport med LEGO Jurassic World Pyroraptor och Dilophosaurus Transport. Bygg, spela och utforska detta fantastiska LEGO-set som kommer att tilltala både Jurassic World-fans och LEGO-entusiaster. Ett måste för dem som vill ta hem en del av Jurassic World-magin i sin LEGO-samling!
Loading...