Logga in
Färg: 0008

Lego

Popstjerne-turnébus 42619

1.149 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Kliv in i rampljuset med LEGO Friends Popstar-bussen! Denna fantastiska Byggsats väcker drömmen om en musikalisk värld till liv. Från turnébussen till scenen är detta set utformat för att inspirera kreativt spel och ge en autentisk popstjärnaupplevelse.

Funktioner:

Utformning av turbuss: LEGO Friends Popstjerne tour bus har en imponerande och färgstark buss med en utfälld takscen som skapar en mobil konsertlokal. Ett coolt sätt att ta musiken på språng!

Minifigurer från Popstars: Innehåller minifigurer av de begåvade popstjärnorna, komplett med Musikinstrument och mikrofoner. Ge liv åt dina legendariska LEGO-konserter med dessa detaljerade Figurer

Scen och utrustning: Bygg scenen och utrusta den med lampor, Högtalare och allt som krävs för en spektakulär prestanda. Upplev magin med att organisera och utföra fantastiska LEGO Friends-konserter.

Kreativt spel: Denna uppsättning uppmuntrar kreativ lek och berättande, och gör det möjligt för Barn att utforska musikunderhållningens värld. Design adin egen popstjärnescen och föreställ dig spännande konserter.

Bärbar Design: Turbussen har hjul och en Kompakt Design som gör det enkelt att transportera musikaliskt kul till olika platser i LEGO Friends-universumet.

Kompatibilitet med andra LEGO Friends-set: Utöka dina kreativa möjligheter genom att kombinera det här setet med andra LEGO Friends-set och skapa en sammanhängande värld fylld med skoj och vänskap. Skåp

Skapa en spektakulär show med LEGO Friends Popstar-bussen. Detta set är det ultimata verktyget för att uppleva den musikaliska Kreativitet magi och kommer att tilltala alla som drömmer om att stå på scenen som en riktig popstjärna. Låt LEGO-konserten börja!
Popstjerne-turnébus 42619
Lego
Popstjerne-turnébus 42619
1.149 SEK
30 dagars returrätt
Loading...