Logga in
Köp 4 betala för 3
på stort urval från Magasin du Nord Collection
Färg: Charcoal
Storlek: One Size

Steamery Stockholm

Pilo No.2 Fabric Shaver

650 SEK
Pilo No.2 Fabric Shaver
Steamery Stockholm
Pilo No.2 Fabric Shaver
650 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Många anser att kläder eller hemtextilier ska bäras ut på grund av ludd och piller. Men genom att helt enkelt raka bort piller med en tygrakapparat, kommer dina textilier att se ut som nya igen. Pilo No.2 Fabric Shaver är skonsam men effektiv och tar bort ludd och piller från alla typer av material.

Hög prestanda: Pilo No.2 Fabric Shaver har sex precisionsrakblad, en stark motor och ett 5 cm stort rakområde och är starkare och effektivare än många rakapparater på marknaden.

Fungerar med ömtåliga material: Pilo No.2 Fabric Shaver är skonsam och fungerar perfekt på alla typer av ull, kashmir, merino och alpacka.

Enkel rensning av ludd: Pilo No.2 Fabric Shaver har en ny och smart lösning som gör det lättare att rensa maskinen från fuzz.

Minimalistiskt DesignObject: Pilo No.2 Fabric Shaver representerar den perfekta balansen mellan funktionalitet och estetik. Dess unika geometriska silhuett och utvalda Design elementpassar in i ett modernt hem.
USB-C Charger Pilo No.2 Fabric Shaver laddas av USB-C och fungerar över hela världen. Rakapparaten kan användas i 1 timme när den är fulladdad. Pilo No.2 Fabric Shaver möjliggör även rakning medan den laddas.
Loading...