Logga in
JUST NU!
Spara 20% på massor till barnen*
Färg: 0008

Lego

Oprørsbasen på Yavin 4 75365

2.099 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Dyk in i Star Wars-universumet med LEGO-uppsättningen "The Rebellion Base of Yavin 4". Denna spännande Byggsats tar dig tillbaka till den ikoniska platsen där rebellernas motstånd mot imperiet samordnades. Med omsorgsfullt renderade detaljer och autentiska Figurer kan du återuppleva de episka ögonblicken i Star Wars-sagan.

Funktioner:

Upprorets bas i Yavin 4 LEGO-setet återskapar Yavin 4 Rebellion Base med imponerande noggrannhet. Från kommandocentret till hangar- och kontrolltornet är varje område sant mot filmerna, vilket skapar en djup nedsänkning i Star Wars-universumet.

Autentiska minifigurer: Innehåller minifigurer av ikoniska karaktärer som Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo och andra rebellstyrkor. Varje minifigur är detaljerad utformad för att exakt återspegla filmens karaktärer.

Funktionella element: LEGO Rebellion Base på Yavin 4 har funktionella element som rörliga dörrar, skjutpistoler och kontrollpaneler som ökar speldynamiken och realismen.

Byggutmaning: Med ett stort antal tegelstenar och detaljerade bygginstruktioner är detta set en rolig och utmanande byggupplevelse för LEGO-entusiaster och Star Wars-fans i alla åldrar.

Samlarobjekt: LEGO Rebellion Base på Yavin 4 är inte bara en Leksaker Det är också ett imponerande samlarobjekt som kommer att pryda någon Star Wars-samling. Visa det med stolthet och dela glädjen i Star Wars-universumet.

Kliv in i kampen för galaxens frihet med LEGO-uppsättningen "The Rebellion Base of Yavin 4". Denna Byggsats ger en legendarisk Star Wars plats till liv med imponerande detaljer och låter dig Skåp dina egna äventyr i kampen mot imperiet. Må kraften vara med dig!
Oprørsbasen på Yavin 4 75365
Lego
Oprørsbasen på Yavin 4 75365
2.099 SEK
30 dagars returrätt
Loading...