Logga in
Färg: 0008

Lego

Olly og Paisleys huse 42620

1.399 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Kliv in i en värld av vänskap och rolig Design med LEGO Friends Olly och Paisleys hus! Det här färgglada Byggsats är utformat för att inspirera till kreativ lek och delade äventyr. Med detaljerade minifigurer och vackra detaljer ger detta set ett mysigt hem för timmar av fantasifull lek.

Funktioner:

Två unika hus: LEGO Friends Olly och Paisleys hus inkluderar två unika hem, var och en med sin egen charm och stil. Bygg och utforska de mysiga utrymmena fyllda med roliga och vänliga vibbar.

Minifigurer av Olly och Paisley: Möt Olly och Paisley, två hjärtvärmande minifigurer som ger liv åt leken. Skapa vänliga äventyr och dela roliga stunder i deras färgglada hem.

Innovativa designelement: LEGO Friends-setet innehåller kreativa designelement och Tillbehör som ger liv och personlighet till varje rum. Från sovrummet till köket finns det gott om möjligheter till lek.

Inkluderar husdjur: Introducerar också härliga husdjurskaraktärer som lägger till extra kul och lekalternativ. Pet hunden, lek med katten och upplev hur husdjuren blir en del av vänskapsuniversumet.

Vänner för livet: LEGO Friends-setet är utformat med fokus på vänskap och gemenskap. Barn kan Skåp scener som återspeglar värdet av att dela och ha kul tillsammans.

Kreativt spel: Med en mängd spelalternativ uppmuntrar denna uppsättning kreativt spel och berättande. Bygg och återuppbygg när du utforskar vänskapens glädje i LEGO Friends värld.

LEGO Friends Olly och Paisleys hus är den perfekta platsen för lek och vänskap. Detta set erbjuder en färgstark och fantasifull upplevelse som tilltalar barns Kreativitet och skapar minnen av roliga och vänliga stunder. Ge liv åt vänskapen med LEGO Friends!
Olly og Paisleys huse 42620
Lego
Olly og Paisleys huse 42620
1.399 SEK
30 dagars returrätt
Loading...