Logga in
Färg: 0008

Lego

Neytiri og Thanator mod Quaritc i AMP- dragt 75571

499 SEK
Neytiri og Thanator mod Quaritc i AMP- dragt 75571
Lego
Neytiri og Thanator mod Quaritc i AMP- dragt 75571
499 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Känner du en Avatar-fan eller ett 9-årigt barn som förtjänar en gåva? Då är LEGO ® Avatar-byggnadsleksaken Neytiri och thanatorn mot Quaritch i AMP-dräkt (75571) precis rätt. Den innehåller minifigurer av Neytiri och Överste Quaritch, rörliga modeller av Neytiris änator och Överste AMP kostym, samt en djungel scen med glödande element.

Spela ensam eller som en familjInspirera ett barns eller ett filmfans kärlek till naturen med en uppsättning som återspeglar Pandoras miljö, där Barn och familjer kan spela actionscener eller Skåp nya berättelser. Blanda flera set (säljs separat) för att utöka spelet och bygga en unik version av Pandora.

För actionlekar eller utställningar harLEGO Avatar-set ikoniska karaktärer och platser som ger Barn en fantastisk lekupplevelse och spännande berättande möjligheter. Modellerna ser också bra ut på en hylla, med detaljerade omgivningar skapade för varelserna, så att äldre fans kan njuta av ett bekvämt fokus samtidigt som de återupptäcker det livliga universum.
Loading...