Logga in
SISTA CHANSEN!
Medlemsdagar med 20% på massor slutar idag
Färg: 0008

Lego

NASAs Mars Rover Persever 42158

1.299 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Ge dig ut på en episk resa till den röda planeten med LEGO Technic NASA:s Mars Rover Perseverance. Denna imponerande Byggsats låter dig återskapa den banbrytande Mars-rovern, en del av NASA: s uppdrag att utforska Mars yta och leta efter tecken på tidigare liv. Utforska tekniken bakom utforskning av rymden och skapa din egen version av detta moderna underverk.

Funktioner:

Autentisk Design: LEGO Technic NASA: s Mars Rover Perseverance har noggrant utformats för att återspegla den unika Design enav det verkliga rymdfordonet. Från de robusta hjulen till de vetenskapliga instrumenten som täcker ytan kommer du att beundra varje detaljerad funktion.

Fullständig motorisering: Utforska Mars yta på ett imponerande sätt med LEGO Technics avancerade motorer. Uthålliga rörliga delar, som vevarmen och det inbyggda labbet, kan styras exakt för en dynamisk och realistisk upplevelse.

Utforska ytan: Den mobila sugenhetens robusta sexhjuliga fjädring och flexibla styrning gör att du enkelt kan utforska Mars yta. Med ett öppningsbart mobillaboratorium på ladan kan du simulera provinsamling och utföra viktiga vetenskapliga tester.

Uppgifter om Mars-Mission: LEGO Technic NASA Mars Rover Perseverance innehåller autentiska detaljer som det distinkta skrivsystemet, antenner och kameror som används för att kommunicera med kontrollcentret på jorden. Detta gör din modell en trogen representation av den verkliga rymdfarkosten.

Inspirerande Klistermärken Lägg till en extra dimension av realism med de medföljande Klistermärken som bär NASA- och Perseverance-logotyperna samt andra viktiga etiketter som tillämpas på den faktiska rovern.

Skala och proportioner: LEGO Technic NASA: s Mars Rover Perseverance är i skala med andra tekniskt inspirerade LEGO-modeller och låter dig bygga en realistisk version av detta tekniska underverk.

Delta i det episka äventyret med LEGO Technic NASAs Mars Rover Perseverance. Detta Byggsats är inte bara en modell; det är en hyllning till vetenskapen om rymdutforskning och en inbjudan att utforska de avlägsna världarna i vårt solsystem!
NASAs Mars Rover Persever 42158
Lego
NASAs Mars Rover Persever 42158
1.299 SEK
30 dagars returrätt
Loading...