Logga in
JUST NU!
Spara 20% på massor till barnen*
Färg: 0008

Lego

McLaren Formel 1-racerbil 42141

2.199 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Öl adrenalinet pumpa och upplev spänningen i racerbanan med LEGO Technic McLaren Formula 1 racerbil. Detta imponerande LEGO-set är en hyllning till det prestigefyllda McLaren Racing-teamet och för den världsberömda Formel 1-racern in i LEGO-universumet med enastående detaljer och teknisk finess.

Satsen innehåller en noggrant utformad LEGO-replika av en McLaren Formula 1-racerbil med realistiska funktioner som aerodynamisk kaross, arbetsfjädring, V6-motor med rörliga kolvar och ett detaljerat förarsäte. De ikoniska färgerna och dekorationerna som återspeglar McLarens autentiska Design kompletterar upplevelsen av att föra spänningen i racerbanan hem till din LEGO-kollektion.

Byggprocessen är inte bara ett nöje, men också en teknisk utmaning, och den medföljande guiden tar dig på en djupgående resa genom McLarens Formel 1 racerbil. Lär dig mer om de avancerade tekniker som används i LEGO Technic-designen för att återskapa dynamiken och prestandan hos den ikoniska tävlingsbilen.

När konstruktionen är klar kommer LEGO Technic McLaren Formel 1-racerbilen inte bara att vara ett imponerande LEGO-mästerverk; den kommer också att vara ett dynamiskt utställningsobjekt som fångar uppmärksamheten med sin eleganta Design och autentiska detaljer. Detta kit är inte bara för bilentusiaster, utan även för LEGO-fans som letar efter en teknisk utmaning och en lekfull körupplevelse.

Sätt dig i förarsätet och upplev spänningen i Formel 1 med LEGO Technic McLaren Formel 1-racingbilen. Bygg, utforska och ställ ut denna fantastiska LEGO-replika som ger kraft och elegans till motorsport på din egen LEGO-racerbana. Ett måste för alla Formula 1-fans och LEGO-entusiaster som värdesätter teknisk finess och designprecision!
McLaren Formel 1-racerbil 42141
Lego
McLaren Formel 1-racerbil 42141
2.199 SEK
30 dagars returrätt
Loading...