Logga in
Färg: 0008

Lego

Kreativt sjov med pastelfarver 11028

289 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Inspirera spirande byggare från 5 års ålder med LEGO ® Classic set Creative fun med pastellfärger (11028). Med modeller som är snabba att bygga och oändligt roliga med fribyggnad, gör den iögonfallande blandningen av tegelstenar barnen Barn vill utforska sin passion för konst och Design.

Kreativ lek med pastellfärgerDet kreativa Byggsats innehåller 333 block i olika former, storlekar och pastellfärger. 18 av blocken har uttrycksfulla Ögon för att ge liv åt barnens skapelser. Lättanvänd tryckt instruktion ingår för 5 roliga modeller som är lätta att montera: ett moln, is, dinosaur, katt och robot. I takt med att barnens kreativa självförtroende växer kan de utforska oändligt roligt med fribyggnad. LEGO Builder-appen innehåller också en digital version av satsens bygginstruktioner.

Super för hela familjenLEGO Classic Leksaker ger Barn från 5 års ålder idéer och inspiration mellan händerna samtidigt som det ger vuxna ett perfekt tillfälle att dela bygga roliga och utvecklingsmässiga milstolpar med sina Barn
Kreativt sjov med pastelfarver 11028
Lego
Kreativt sjov med pastelfarver 11028
289 SEK
30 dagars returrätt
Loading...