Logga in
SISTA CHANSEN!
Medlemsdagar med 20% på massor slutar idag
Färg: 0008

Lego

Kreativ festæske 11029

699 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Samla vänner och familj om de roliga byggaktiviteterna i LEGO ® Classic Creative Party Box Set (11029). Den färgglada blandningen av tegelstenar för alla från 5 års ålder ger en bra gemensam spelupplevelse, oavsett tillfälle.

Bygg tillsammans med en låda full av 900 roliga elementDela kreativt kul med denna färgglada samling av Byggklossar. Elementen är uppdelade i 6 påsar, var och en innehållande block och användarvänlig tryckt instruktion för 2 enkla modeller. Modellerna inkluderar en nallebjörn, clown, enhörning, pinata, regnbåge, tårta, popcorn, ballonger och små Presenter. Det är en bra gruppaktivitet för alla sammankomster – och när festen är över behöver inte kreativt byggande sluta! LEGO Builder-appen innehåller en digital version av satsens bygginstruktioner.

Super för hela familjenLEGO Classic Leksaker ger Barn från 5 år med idéer och inspiration mellan händerna, samtidigt som de ger vuxna ett perfekt tillfälle att dela bygga roliga och utvecklingsmässiga milstolpar med sina Barn.
Kreativ festæske 11029
Lego
Kreativ festæske 11029
699 SEK
30 dagars returrätt
Loading...