Logga in
Färg: 0008

Lego

Kais ninja-klatrerobot 71812

999 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Pojkar och flickor från 9 år kan återskapa matcher i Shadow Forest från säsong 2 av NINJAGO®: Drakarna vaknar upp med Kais ninja klättring robot (71812). Det äventyrliga setet har en spektakulär rödfärgad mechrobotfigur i Kai med 2 stora ninjakrokar på baksidan för Barn att spela klättring (eller hänga upp det efter lek), rörliga armar, ben, överkropp, huvud och fötter, 2 stora katabanasvärd som Tillbehör och en cockpit för en minifigur.

Ninjaleksaken innehåller 4 NINJAGO minifigurer: klättring-Kai och klättring-Jay, var och en med ett catana svärd, Wyldfyre med 2 flamnävar och den onda Jordana med glidflygplan.

Resten av LEGO ® NINJAGO sortimentet av Barn ninja byggleksaker inkluderar drakar, fartyg och tempel, så att fans kan spela rollspel med sinahjälte äventyr (seten säljs separat). Actionleksaken kan skapas med LEGO Builder-appen som vägleder dig och ditt barn på ett enkelt och intuitivt byggäventyr där ni kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla koll på era framsteg.
Kais ninja-klatrerobot 71812
Lego
Kais ninja-klatrerobot 71812
999 SEK
30 dagars returrätt
Loading...