Logga in
Mode

Här är det enklaste sättet att uppdatera din look

null

Tekst Cathrine Overvad / Stylist Emma Noi

Det finns ett enkelt sätt att lyfta en look och svaret är: den silkeslena scarfen. Med sina oändliga stylingmöjligheter visar vi här varför du ska prova silkesscarfen i sommar.

Från Audrey Hepburn till Elin Kling – den ikoniska silkesscarfen har burits av alla. Knuten runt halsen i en liten knut är för många det vanligaste sättet att addera en touch av elegans till sin look. Om du vill göra den lilla scarfen aktuell den här säsongen får du här fyra enkla tips på hur du kan styla den.I håret

Bunden runt hästsvansen eller buren som en bandana i Y2K-stil – silkesscarfen är en chic variant av sommarens frisyr. Om du är trött på hårspännen, scrunchies och otaliga andra frisyrer, kanske det är dags att prova silkesscarfen?

Som en topp/h2>

Det kanske verkar lite modigt för vissa, men "Scarf Tops" har för närvarande mer än 1,3 miljoner visningar på TikTok. Kändisar som Rihanna och Bella Hadid har anammat scarf-trenden och visar hur lätt scarf-toppen kan göra ett statement av din sommarlook.

null


På väskan

Ge din favoritväska en ny look genom att knyta scarfen runt handtaget eller låt den hänga elegant längs sidan av väskan för en somrig look.

Som ett bälte

Ett stilknep som fungerar säsong efter säsong är scarfen knuten som ett bälte. Vik scarfen och för den genom byxornas bälteshällor och avsluta med en liten knut framtill. Sidenscarfen ger omedelbart din basuniform den rätta färgen eller mönstret.

null


Loading...