Logga in
SISTA CHANSEN!
Medlemsdagar med 20% på massor slutar idag
Färg: 0008

Lego

John Deere 9700 Forage Harvester 42168

579 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Gå in i jordbruksvärlden med LEGO Technic John Deere 9700 Forage Harvester! Detta avancerade Byggsats kombinerar autentiska detaljer med imponerande funktioner för en realistisk jordbruksupplevelse. Med banbrytande teknik och noggrant reproducerade detaljer är detta set ett måste för alla LEGO Technic-entusiast och lantbruksfans.

Funktioner:

Autentisk Design: LEGO Technic John Deere 9700 Forage Harvester presenterar en exakt och detaljerad Design som återspeglar John Deeres verkliga jordbruksutrustning. Från de kraftfulla skärhuvudena till den robusta konstruktionen reproduceras varje aspekt noggrant.

Avancerad teknik: Satsen innehåller avancerade tekniska funktioner som den roterande skivmaskinen och en funktionell dragmaskin. Dessa element ger en interaktiv bygg- och spelupplevelse som visar maskinens verkliga funktioner.

Stort skärhuvud: LEGO Technic Forage Harvester har ett imponerande skärhuvud som kan justeras för att hantera olika jordbruksuppgifter. Ett realistiskt tillskott som inspirerar lek och Kreativitet.

Kontrollerad körning: Den integrerade tekniska Design enmöjliggör kontrollerad körning av foderskördaren, vilket gör att Barn kan manövrera maskinen och uppleva den som en riktig jordbruksarbetshäst.

Utforska jordbrukets värld: LEGO Technic-setet erbjuder en unik möjlighet att dyka in i jordbruksvärlden, upptäcka de tekniska innovationerna och förstå processen för skörd av grödor.

Samlarobjekt: Förutom att vara en bra Leksaker är LEGO Technic John Deere 9700 Forage Harvester också ett imponerande samlarobjekt som visar engagemanget för detaljerna och innovationen i LEGO Technic-serien.

Upplev jordbruk som aldrig förr med LEGO Technic John Deere 9700 Forage Harvester. Detta imponerande set kombinerar realistisk Design med banbrytande teknik, vilket gör det till en idealisk gåva för jordbruksentusiaster och LEGO Technic-fans. Dyk in i leken med denna avancerade foderskördare och upplev spänningen i Skåp din egen jordbrukshistoria.
John Deere 9700 Forage  Harvester 42168
Lego
John Deere 9700 Forage Harvester 42168
579 SEK
30 dagars returrätt
Loading...