Logga in
SISTA CHANSEN!
Medlemsdagar med 20% på massor slutar idag
Färg: 0008

Lego

John Deere 948L-II skovmaskine 42157

2.399 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Upplev de frodiga skogarna med LEGO Technic John Deere 948L-II Forest Machine. Detta autentiska Byggsats låter dig uppleva spänningen och tekniken hos en av John Deeres mest avancerade skogsmaskiner. Utforska skogsbrukets värld när du konstruerar denna detaljerade modell och upptäck hur den hanterar uppgifter med lätthet och precision.

Funktioner:

Kran- och klosystem: LEGO Technic John Deere 948L-II skogsmaskin är utrustad med ett imponerande kran- och klosystem som efterliknar de genuina rörelserna och funktionerna i skogsmaskinens arbetsmiljö. Lyft, rotera och hantera trästammar enkelt.

Fullständig motorisering: Upplev kraften hos LEGO Technics avancerade motorer som driver denna skogsmaskin. Kontrollera armrörelser och klosystem med precision och ge liv åt maskinens mångsidiga funktioner.

Robusta Bälten: Med Bälten som är utformade för att tackla tuff terräng kan denna skogstillverkare navigera genom skogsgolvet med stabilitet och tillförlitlighet. Utforska skogens djupaste hörn och ta dig an utmanande terräng med lätthet.

Uppgifter om hytten: Kliv in i förarsätet med en detaljerad förarhytt som återger den sanna John Deere-upplevelsen. Kontrollpaneler, säten och fönster ger din LEGO Technic-modell en extra dimension av realism.

Autentiska färger och Klistermärken LEGO Technic John Deere 948L-II Forest Machine är designad med exakta färger och Klistermärken återskapa den ikoniska John Deere-looken. Denna uppmärksamhet på detaljer gör din modell ännu mer imponerande.

Stor skala: Upplev imponerande storlek och skala med denna LEGO Technic skogstillverkare som fångar kärnan i John Deeres avancerade skogsteknik. Lägg till denna imponerande modell till din samling av tekniskt inspirerade LEGO-set.

Upptäck den spännande världen av skogsbruk och maskiner med LEGO Technic John Deere 948L-II skogsmaskin. Detta Byggsats är inte bara en modell, det är en hyllning till innovationen bakom John Deere och en inbjudan att utforska skogens hemligheter!
John Deere 948L-II skovmaskine 42157
Lego
John Deere 948L-II skovmaskine 42157
2.399 SEK
30 dagars returrätt
Loading...