Logga in
Färg: 0008

Lego

Ishus 60363

499 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Kliv in i LEGO City och njut av en uppfriskande byggnadsupplevelse med LEGO City Ishus-boxen! Detta färgglada och lekfulla LEGO-set ger sommarens glädje liv med ett autentiskt glasshus som lockar både Barn och vuxna.

Bygg den charmiga glassbutiken med distinkt glass, sittplatser utomhus och realistiska detaljer. Lådan LEGO City Ishus innehåller också minifigurer av en vänlig glassbutiksägare och nöjda kunder som är redo att prova de läckra glasssorterna. Med olika färgglada LEGO-element kan du anpassa ishusets utseende och Skåp din egen unika LEGO City-isupplevelse.

I den här LEGO City Ice House-boxen räknas inte bara byggnadsupplevelsen, utan också det roliga leken att servera och njuta av glass i solskenet. Ge liv åt din LEGO City med detta livfulla glasshus som smälter in sömlöst i alla stadsmiljöer. LEGO City Ice House är perfekt för både Barn och samlare och är ett underbart tillskott till din LEGO-kollektion som firar sommarens glädje och förfriskningar. Gör LEGO-upplevelsen sötare med LEGO City Ice House!
Ishus 60363
Lego
Ishus 60363
499 SEK
30 dagars returrätt
Loading...