Hur man gör kaffe utforskar de vetenskapliga principerna bakom konsten att göra kaffe, tillsammans med steg-för-steg-instruktioner för alla de viktigaste metoderna, och vilka bönor, rost och malning är bäst för dem. Den här boken innehåller även ämnen som: Historien om bönan Kemisk sammansättning Koffein och decaf Mjölk Rostning och slipning Maskiner och prylar ... och många fler Koffein är den mest konsumerade sinnesförändrande molekylen i världen. vi kan inte få nog av det. Hur är det att kaffe har ett sådant grepp? Allt i kemin. den molekylära strukturen av koffein och de smakskapande fenoler och fetter som kan lockas ut från bönan genom rostning, malning och bryggning. Att göra gott kaffe beror på att förstå vetenskapen: varför vatten måste vara vid en viss temperatur, hur rost påverkar smaken och vad som händer när du lägger till grädde. Denna bok beskriver de vetenskapliga principerna för den kaffeälskande icke-forskaren. håll dig till dessa och du kommer aldrig att dricka en vanlig kopp joe igen.
Leveranstid: 2-4 arbetsdagar. Goodie medlemmar får fri frakt på ordrar över SEK 749 SEK. Frakten för icke Goodie medlemmar är från 49 SEK.
Vid köp i vår webbshop, kan man returnera en vara genom att skicka den i retur med posten inom 30 dagar, efter att man har mottagit varan. 59 kr för normalpaket skickade med medföljande returetikett. Magasin debiterar härmed 59kr från återbetalningen.