Logga in
Färg: 0008

Lego

Hokusai Den store bølge 31208

1.099 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Alla fans av konst och klassiska målningar kommer att älska detta otroliga LEGO ® Byggsats, där du skapar en LEGO-replikat av ett av konstvärldens mest ikoniska verk, Hokusais The Great Wave (31208). Du kan slappna av helt under den uppslukande byggprocessen och njuta av kreativ glädje och sann mindfulness.

Visa upp din konstnärliga passionGenerera Hokusais Den stora vågen av lager av LEGO-tegelstenar och skapa en distinkt och dramatisk 3D-konst. När du bygger ditt konstverk för hemmet kan du skanna QR-koden och lyssna på ett soundtrack med innehåll som är skräddarsytt för att förbättra din upplevelse. Avsluta konstverket med en dekorativ kakel med Hokusais signatur och visa arbetet på din vägg.

Avslappnande LEGO-set för vuxnaMed LEGO ® Art-set kan vuxna njuta av ett uppslukande byggprojekt som ger en känsla av lugn och avkoppling. De kan välja mellan ett stort och innovativt utbud av uppsättningar som Vägghyllor ikoner från konst, musik och film, och är lämpliga för visning hemma eller på kontoret.
Hokusai  Den store bølge 31208
Lego
Hokusai Den store bølge 31208
1.099 SEK
30 dagars returrätt
Loading...