Logga in
Färg: Brun

Sebra

Høvlebænk

1.695 SEK
Høvlebænk
Sebra
Høvlebænk
1.695 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Supercool junior träbås med justerbara ben för att få arbetsbänken att växa med barnet.


Stöveln är utrustad med två skruvstycken – ett fram och ett i sidan och en öppen hylla längst ned som möjliggör förvaring av verktyg. Dessutom har arbetsbänken ett extra förvaringsutrymme från topplattan. Barnet kommer att ha gott om möjligheter att testa sina färdigheter, oavsett om de ska byggas, snidas eller repareras. En innergård med en garanti för många timmars roligt spel.

Låt leksaken ärva när ditt barn växer från den.

Varningar.
Ej lämplig för Barn under 3 år. Små delar. Kvävningsrisk.
Ska användas under direkt överinseende av en vuxen.

Rekommenderad ålder: 3+.
Märkning: CE. UKCA.
Rengöring: torka av med en fuktig trasa.

InstruktionDenna produkt innehåller små delar som ska hållas borta från små Barnåldern 0–2 år.
Stövelbänken Junior är en Leksaker för inomhusbruk. Stöveln kan användas från 3 år till cirka 7 år. Se alltid till att bänken är inställd för att matcha barnets höjd. Detta ger barnet en bättre arbetsställning.

Lär barnet om korrekt och säker användning så att barnet förstår att de kan få fingrarna klämda i skruvstyckena, till exempel. Lär också ditt barn att inte alla material eller produkter är lämpliga för Fast i ett skruvstäd.

Med tiden kommer märken/ryckningar att visas i bänken när barnet fälls ut, skruvar, hammare och sågar. Se detta som en naturlig del och konsekvens av lek.

MonteringProdukten levereras omonterad men monteras enkelt genom att följa tillhörande monteringsanvisningar. Följ monteringsanvisningarna och informera dig om de olika inställningsalternativen innan du startar monteringen.

Produkten måste monteras av en vuxen.

Recensioner från våra kunder:

Loading...