Logga in
Färg: 0008

Lego

Himeji borgen 21060

1.899 SEK
Himeji borgen 21060
Lego
Himeji borgen 21060
1.899 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Ge dig ut på en resa österut och utforska LEGO Architecture Himeji Borgen, ett Byggsats som fångar den magnifika och historiska Skönhet i Japans mest ikoniska slott. Denna uppsättning skapades för att ge liv åt den eleganta japanska arkitekturen och arvet i ditt eget vardagsrum.

Setet innehåller en noggrant utvald samling LEGO plagg som gör att du kan återskapa varje detalj i Himeji Borgen. Från de distinkta vita väggarna och taken till de komplexa inre strukturerna, detta LEGO Architecture set hyllar slottets magnifika Historia och arkitektoniska betydelse.

Den medföljande guiden tar dig med på en upptäcktsresa genom Himeji Borgens fascinerande förflutna och berättar historierna bakom varje del av byggnaden. Detta gör LEGO Architecture Himeji Borgen till en både pedagogisk och underhållande upplevelse som bjuder in dig att utforska japansk kultur och Historia.

När du bygger LEGO Architecture Himeji Borgen kommer du att uppskatta de fina detaljerna och precisionen i varje element. Den färdiga modellen är inte bara en imponerande LEGO-konstruktion, utan också ett elegant utställningsobjekt som kommer att lägga till lite japansk kultur och finess till alla hem eller kontor.

Dyk in i Japans Historia och arkitektur med LEGO Architecture Himeji Borgen. Bygg, lär dig och ställ ut din egen minnesvärda version av detta UNESCO-världsarvsslott och låt dess Skönhet berika din LEGO-samling. Ett verkligt mästerverk av LEGO-konstruktion som Vägghyllor Japans stolta förflutna!
Loading...