Logga in
Färg: 0008

Lego

Giganotosaurus og therizinosaurus-angreb 76949

1.699 SEK
Giganotosaurus og therizinosaurus-angreb 76949
Lego
Giganotosaurus og therizinosaurus-angreb 76949
1.699 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Upplev en värld av spänning och äventyr med LEGO Jurassic World Giganotosaurus och Therizinosaurus Attack Set. Skapad i samarbete med Jurassic World, ger detta fantastiska LEGO-set ikoniska dinosaurier, Giganotosaurus och Therizinosaurus, liv i en värld av fantasifull byggnad och lek.

Setet innehåller LEGO-kopior av två imponerande dinosaurier, kända för sitt skrämmande utseende och magnifika storlek. Giganotosaurus, en köttätande jägare, är utrustad med skarpa tänder, kraftfull svans och rörliga lemmar, medan Therizinosaurus, en växtätare med långa klor, imponerar med sin distinkta kroppsform och kraftfulla attackmekanismer.

Bygg en realistisk och spännande scen från Jurassic World med den inkluderade miljön. LEGO-setet innehåller också minifigurer av modiga dinosaurieutforskare, utrustade med upptäcktsverktyg och kamera, redo att dokumentera och undersöka denna episka dinosaurieanda.

Guiden som följer med kitet tar dig på en informativ resa genom dinosauriernas fascinerande värld. Få en inblick i egenskaper, beteenden och roll Giganotosaurus och Therizinosaurus i Jurassic World universum.

LEGO Jurassic World Giganotosaurus och Therizinosaurus Attack Set är inte bara en byggnadsupplevelse, det är också en möjlighet att ta hem Jurassic World-äventyret. Skapa dina egna spännande scener, utforska dinosauriernas värld och låt fantasin flyga fritt med detta fantastiska LEGO-set. Ett perfekt val för alla Jurassic World-fans och LEGO-entusiaster som vill ge liv åt den förhistoriska magin!
Loading...