Logga in
SISTA CHANSEN!
Medlemsdagar med 20% på massor slutar idag
Färg: Sort

Lego

Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros off 42129

3.499 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Gör dig redo att erövra det okända med LEGO Technic Remote 4-hjulsdriven Mercedes-Benz Zetros Offroadtruck. Detta extraordinära LEGO-set ger den robusta kraften och överlägsna terrängkraften hos den ikoniska Mercedes-Benz Zetros till ditt eget avlägsna LEGO-universum.

Satsen ger en detaljerad LEGO-reproduktion av Mercedes-Benz Zetros Offroadtruck, komplett med fyra oberoende fjädringar, stora terrängdäck och en realistisk hytt. Den fjärrstyrda funktionen ger dig full kontroll över fordonet, så att du kan navigera genom utmanande terräng och imponera med imponerande terrängmanövrer.

Den medföljande fjärrkontrollen ger dig exakt styrning och hastighetsstyrning, så att du kan anpassa körupplevelsen och hantera olika terrängförhållanden. Upplev spänningen i att köra din egen fjärrstyrda Mercedes-Benz Zetros och utmana dina körfärdigheter i en rad olika terrängscenarier.

Guiden som ingår i paketet tar dig med på en upptäcktsresa genom de unika egenskaperna hos Mercedes-Benz Zetros och den tekniska komplexiteten hos LEGO Technic-designen. Lär dig mer om de avancerade tekniska principerna som gör detta fjärrfordon till ett tekniskt mästerverk.

LEGO Technic Remote Fire Driven Mercedes-Benz Zetros Offroadtruck är inte bara en byggnadsupplevelse, det är en inbjudan att utforska, kontrollera och dominera den tuffa terrängen med stil. Ta kontroll med denna imponerande offroad, fjärrstyrda lastbil som kommer att tilltala både bilentusiaster och LEGO-fans som vill kombinera teknik och spela på ett unikt sätt. Ett måste för dig som letar efter ultimat fjärrkontroll och körglädje med LEGO!
Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros off 42129
Lego
Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros off 42129
3.499 SEK
30 dagars returrätt
Loading...