Logga in
Färg: 0008

Lego

Eventyr med Mario -Startbane 71360

799 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Barn kan samarbeta med sin favoritkaraktär i verkliga livet med detta LEGO ® Super MarioŸ Adventure med Mario – landningsbana (71360). Setet innehåller en LEGO Mario -figur som ger omedelbara och uttrycksfulla svar via LCD-skärmar och högtalare. Spelare kan tjäna virtuella mynt genom att flytta LEGO Mario från startröret till målposten via svarvnings- och molnplattformar, blocket och superkampen mot leksakskaraktärerna Goomba och Bowser Jr. Flytta blocken för att Skåp nya kurser som du kan behärska.

Utökad lekDen kostnadsfria LEGO Super Mario-appen kan ge en utökad leksaksupplevelse med denna leksaksgåva för Barn. Den innehåller zoom- och vridverktyg för att göra byggprocessen enklare, föreslår andra kreativa sätt att bygga och spela och är ett säkert forum för att dela idéer med vänner.

Mario utan begränsningar!
LEGO Super Mario-seten är perfekta för oberoende lek- eller grupptävlingar och tar hela familjens favoritkaraktär in i den verkliga världen. Detta startspår och expansionspaket ger obegränsade utmaningar och stärker problemlösningsförmågan.
Eventyr med Mario -Startbane 71360
Lego
Eventyr med Mario -Startbane 71360
799 SEK
30 dagars returrätt
Loading...