Logga in
Färg: Black
Storlek: One Size

Easygrow

Easygrow Favn Carry Cot

1.749 SEK
Easygrow Favn Carry Cot
Easygrow
Easygrow Favn Carry Cot
1.749 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Lyft, babyvante och lek filt i ett.
Babynest och hiss möter varandra i Easygrow Favn, som till och med kan omvandlas till lekfilt. Hissen är lätt att bära med sig när du är på språng och gör det enkelt att flytta ditt barn utan att störa sömnen. Favn har en 70 cm lie-flat storlek, som är längre än liknande modeller, men passar perfekt i de flesta barnvagnar på marknaden, inklusive mindre kombibilar.

Godkänd att sova i
Favns höga sidor är gjorda av fint och praktiskt luftnät, ett unikt material som andas mycket. Hissen är säkerhetstestad enligt EN1466: 2014 + AC: 2015, så att barnet kan sova säkert där på natten också. Sidorna läggs enkelt ner med två klämmor på varje sida och vupti för en lekfilt på språng. Leksakerna från Easygrow kan fästas direkt på Favn.

Perfekt matchning med åkväska

En åkväska kan användas snyggt tillsammans med Favn, så att barnet känns trevligt och bekvämt samtidigt som det skyddas från väder och vind. Easygrow Ferd-drivväskan är en perfekt matchning för Favn eftersom den kan användas för nyfödda och kan användas i en babybil och bilbarnstol förutom Favn. Fade är impregnerad med den miljövänliga Bionic Finish ECO, som gör hissen både vind- och vattentålig.

Det längsta liggande målet på marknaden
Blekning kan öppnas längst ner och justeras när barnet växer. Lyftmadrassen mäter 70 cm, vilket är längre än liknande modeller på marknaden. Trots det långa lie-flat-målet passar den multifunktionella hissen i de flesta barnvagnar också de små vagnarna som Bugaboo, Naturkind LUX, tvillingbilar etc. På insidan är Favn täckt med mjuk GOTS-certifierad bomull.

Kombinera Faven med andra Easygrow-produkter
Easygrow Air Inlay passar perfekt i Favn. Basen är lätt att ta ut och tvätta om barnet svettas eller mindre olyckor inträffar. Air Inlayet är också extra luftigt och fungerar bra på sommaren för att hålla det svalare hos barnet. Easygrow Lambskin kan även användas i Favn för att Skåp en varm och god miljö i hissen.

Värt att veta:
FAVN har testats enligt EN1466 och godkänts upp till 9 kg, men med det långa liggande målet har det funnits frågor om huruvida det kan användas i flera kilo.
Därför har EasyGrow gjort ett extra test på Intertek på 15 kg och 20 kg. Testet som utfördes var ett så kallat ”statiskt belastningstest” utfört av Intertek. Detta innebär att FAVN tål och har testats upp till 20 kg. Godkännande i förhållande till EN1466 är fortfarande endast 9 kg.

Recensioner från våra kunder:

Loading...