Logga in
Färg: 0008

Lego

Dyrereservat på bondegård 42617

799 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Upplev djurlivets glädje med LEGO Friends Farm Animal Reserve! Denna hjärtevärmande Byggsats tar Barn på en spännande resa till en charmig bondgård där de kan interagera med vackra djur och uppleva det magiska på landsbygden. Med detaljerade minifigurer och autentiska funktioner är detta set utformat för att inspirera kreativa lekar och djurälskande äventyr.

Funktioner:

Design fördjurreserver: LEGO Friends Farm Animal Reserve presenterar en atmosfärisk bondgård med en häststabil, kycklingkopp, staket och en mysig bondgårdsbutik. Varje element är utformat med omsorg för att Skåp en känsla av landsbygdens idyll.

Minifigurer för djurpassagerare: Innehåller minifigurer av dedikerade djurhanterare klädda i lämpliga arbetskläder, redo att ta hand om gårdsdjuren och interagera med gårdsbesökarna.

Många Djurfigurer: Setet innehåller ett urval av Djurfigurerkaniner, kycklingar och en liten hund. Detta skapar en dynamisk och levande gårdsscen som uppmuntrar fantasifull lek.

Interaktiva Tillbehör: LEGO Friends Animal Reserve innehåller interaktiva element som att borsta hästen, mata djuren och samla färska ägg från kycklingkuppen. Barn kan delta i vardagliga aktiviteter på gården.

Butiks- och försäljningsvagn: Gårdsbutiken och försäljningsvagnen gör det möjligt för Barn att sälja färska jordbruksprodukter och uppleva handel och utbyte i en lekfull gårdsmiljö.

Kreativt rollspel: LEGO Friends Farm Animal Reserve uppmuntrar kreativ lek och berättande, där Barn kan tänka sig att vara djurskådare, jordbrukare eller besökare som upplever den natursköna gårdsatmosfären.

Följ med på ett äventyr på LEGO Friends Farm Animal Reserve. Detta charmiga set kombinerar landsbygdens idyll med LEGO Friends njutning av djur och interaktiva lekmöjligheter. Ge barnen möjlighet att utforska djurvård, landsbygdsliv och vänskap på denna fantasifulla bondgård.
Dyrereservat på bondegård 42617
Lego
Dyrereservat på bondegård 42617
799 SEK
30 dagars returrätt
Loading...