Logga in
Färg: 0008

Lego

Drømme-legeplads 10991

749 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Ta med Uteleksaker inomhus med den roliga och mångsidiga LEGO ® DUPLO® By set Dream Playground (10991). Små Barn från 2 år kan bygga en episk lekplats och efteråt ha mycket roligt att lära, leka och få nya vänner.

Roligt lek med Leksaker för de småDenna inlärningsleksak med lekplats är en kreativ födelsedagspresent fylld med modern utrustning. De små kan lära sig om bokstäver och siffror när de klättrar på valstativet. Det finns flera olika Figurer som Barn kan bli vän med, till exempel ett skaterbarn och en söt ledarhund! När de leker med karaktärerna kan småbarn Barn på ett roligt sätt stärka sociala färdigheter som de kan använda i verkliga livet.

Att lära sig genom legLEGO DUPLO Genom att Byggsats hjälper de små att utforska världen runt dem och spela rollspel om det moderna livet. Liksom alla LEGO DUPLO Leksaker är detta set fullpackat med olika inlärningsmöjligheter. De färgglada tegelstenarna är lätta att hålla i och de roliga rörliga delarna stimulerar barns sinnen och hjälper dem att utveckla finmotoriska färdigheter.
Drømme-legeplads 10991
Lego
Drømme-legeplads 10991
749 SEK
30 dagars returrätt
Loading...